Ein del av webportalen:

brimi land logo2

Vianvang:
Arne`s eigen spisestad. Ei oppleving, og ei reise verd.
brimibue.no:
Internettbutikk med lite tå kårt!
Brimi Fjellstugu:
Heimekoselig overnattingsstad mellom høge og mektige fjell.
Brimisæter:
Opplev ekte sæterliv
Brimi Eventyr:
Skreddarsyr aktivitetar for di gruppe.
BrimiSkogen:
Ekstremsport og utfordring til både små og store:

Solbærgelé

solbaer 

Tradisjonsrik smak frå hagen

 
 





SOLBÆR- Ribes Migrum
Solbær er den hagebæra som er rikast på C-vitamin og pektin. Finst i rein vill tilstand berre på to stader i landet – på Hvaler i sør og i Sør-Varanger i nord.

INGREDIENSAR:
Framstilt av 33 g solbætsaft pr. 100 g gelé, demerarasukker ( råsukker av sukkerrøyr), pektin (stivelsesmiddel som finst naturleg i t.d. epler), sitronsyre, konserveringsmidla natriumsbenzoat (finst naturleg i t.d. tyting) og kaliumsorbat (finst naturleg i t.d. rognebær). Totalt sukkerinnhald ca. 59 g pr 100 g gelé.

Solbærgelé brukar du til og i mat. God som smakssetjar i saus, og som pålegg. Solbærgelé frå Naturens Kjøken saman med Roquefort-ost – godt!