Ein del av webportalen:

brimi land logo2

Vianvang:
Arne`s eigen spisestad. Ei oppleving, og ei reise verd.
brimibue.no:
Internettbutikk med lite tå kårt!
Brimi Fjellstugu:
Heimekoselig overnattingsstad mellom høge og mektige fjell.
Brimisæter:
Opplev ekte sæterliv
Brimi Eventyr:
Skreddarsyr aktivitetar for di gruppe.
BrimiSkogen:
Ekstremsport og utfordring til både små og store:

Rognebær

rognebaer 

Klassisk til vilt og kjøtrettar

 
 





ROGNEBÆR – Sorbus Aucuparia.
Rognebær vart brukt til å pynta i huset til jul, lenge før det vart vanleg med vår juletreskikk. Flogrogn, rogn som veks på andre tre, vert brukt som ynskjekvist.

INGREDIENSAR:
Framstilt av 33 g rognebærsaft pr. 100 g gelé, demerarasukker (råsukker av sukkerrøyr), stivelsesmidlet pektin, sitronsyre, konserveringsmidla natriumsbenzoat og kaliumsorbat. Sukkerkulør. Totalt sukkerinnhald ca. 59 g pr. 100 g gelé.

Rognebærgelé brukar du til og i mat. God som smakssetjar i saus, og som pålegg. Rognebærgelé frå Naturens Kjøken til viltrettar – godt!