Ein del av webportalen:

brimi land logo2

Vianvang:
Arne`s eigen spisestad. Ei oppleving, og ei reise verd.
brimibue.no:
Internettbutikk med lite tå kårt!
Brimi Fjellstugu:
Heimekoselig overnattingsstad mellom høge og mektige fjell.
Brimisæter:
Opplev ekte sæterliv
Brimi Eventyr:
Skreddarsyr aktivitetar for di gruppe.
BrimiSkogen:
Ekstremsport og utfordring til både små og store:

Ripsgelé med mynte

rips 

Frisk smak av varm sommar

 
 





Bærbuske opphaveleg frå Arabia. Kom til Norge i mellomalderen, og er vidareodla i hagar over heile landet. Finst både med reude og kvite bær.

INGREDIENSAR:
Framstilt av 35 g ripssaft pr. 100g gelé, demerarasukker (råsukker av sukkerrøyr), stivelsesmidlet pektin, sitronsyre, konserveringsmidla natriumsbenzoat og kaliumsorbat. Peparmyntearoma og paparmynteblader. Totalt sukkerinnhald ca. 59 g pr 100 g gelé.

Ripsgelé brukar du til og i mat. God som smakssetjar i saus, og som pålegg. Ripsgelé frå Naturens Kjøken saman med brunost – godt!