Ein del av webportalen:

brimi land logo2

Vianvang:
Arne`s eigen spisestad. Ei oppleving, og ei reise verd.
brimibue.no:
Internettbutikk med lite tå kårt!
Brimi Fjellstugu:
Heimekoselig overnattingsstad mellom høge og mektige fjell.
Brimisæter:
Opplev ekte sæterliv
Brimi Eventyr:
Skreddarsyr aktivitetar for di gruppe.
BrimiSkogen:
Ekstremsport og utfordring til både små og store:

Moltesyltetøy

molte 

Berre molte og kjærleik

 
 





MOLTE – Rubus Chamaemorus
Molte, frå gamalnorsk melta; fordøye. Veks berre på den nordlege halvkule, og vert rekna som eit av dei mest særeigne og verdsette bærslaga våre.

INGREDIENSAR:
Molte, demerarasukker (råsukker av sukkerrøyr), stivelsesmidlet pektin, sitronsyre, konserveringsmidla natriumsbenzoat og kaliumsorbat. Framstilt av 50 g molte pr. 100 g syltetøy. Totalt sukkerinnhald ca. 38 g pr 100 g sytltetøy.

Moltesyltetøy er godt som pålegg, og til dessertar som til dømes moltekrem. Moltesyltetøy frå Naturens Kjøken saman med rumme til vaflar – godt!