Ein del av webportalen:

brimi land logo2

Vianvang:
Arne`s eigen spisestad. Ei oppleving, og ei reise verd.
brimibue.no:
Internettbutikk med lite tå kårt!
Brimi Fjellstugu:
Heimekoselig overnattingsstad mellom høge og mektige fjell.
Brimisæter:
Opplev ekte sæterliv
Brimi Eventyr:
Skreddarsyr aktivitetar for di gruppe.
BrimiSkogen:
Ekstremsport og utfordring til både små og store:

Smør lett salta

smor

Meierismør frå Brimis Kjøken

Godt til all mat; steiking, baking, sausar, suppe og på brødskiva. Tek du smøret fram ei tid før bruk, vert det mjukt og lett å smørje.

250 g.





BRIMI smør er kinna slik dei gjorde før i tida. Dette gjer at smøret får ein grovare struktur, og ein kan sjå små vassperler i smøret – eit teikn på ekte, kinna smør. Frisk smak får oss ved å kinne fløyte som er syrna med ein spesialkultur av mjølkesyrebakteriar.

Tips!
Skal du steike i smør, bruk berre middels varme slik at smøret ikkje blir brent. Varm opp panna fyrst, ha i smør, start steikinga når smøret sluttar å "bruse".

Ingrediensar:
Fløyte, kultur frå mjølkesyrebakteriar, salt.

Bruksområde:
Svært godt eigna til steiking, baking og på smørbrød.

Forbrukarkontakt: Brimis Kjøken AS, 2686 Lom.

Næringsinnhald:
100 g vare gjev om lag:
Energi 3068 kJ (746 kcal)
Protein 1 g
Karbohydrater 1 g
Feitt 82 g
VitaminA 1200 ug (150 %)*
Vitamin E 1,7 mg (17 %)*tine
Natrium 0,4 g
(svarar til 1 g salt).
*av referanseverdi
Kjølevare 0 °C – 6 °C