Ein del av webportalen:

brimi land logo2

Vianvang:
Arne`s eigen spisestad. Ei oppleving, og ei reise verd.
brimibue.no:
Internettbutikk med lite tå kårt!
Brimi Fjellstugu:
Heimekoselig overnattingsstad mellom høge og mektige fjell.
Brimisæter:
Opplev ekte sæterliv
Brimi Eventyr:
Skreddarsyr aktivitetar for di gruppe.
BrimiSkogen:
Ekstremsport og utfordring til både små og store:

Turkrydder med sjalottlauk

turkrydder


Ha i tursekken, brukast i saus, gryte eller suppe,
til både fisk og kjøt
 

 
 






INGREDIENSAR:

Sjalottlauk: Gamal kulturplante frå middelhavslanda. Har alltid hatt sin plass i det klassiske kjøken, har ein fenomenal aroma og framhevar andre smakar.
Steinsopp: Kjend matsopp med mild smak. Passar godt som krydder i tørka form.
Soltørka tomat: Gjev ein kraftig og bestemt smak av sol.
Basilikum: Vart funnen på Kristi grav, har ein sterk nellikaktig kryddersmak.

Turkrydder har eg alltid med meg i sekken: Like anvendeleg både til fisk, kjøt og ei soppgryte.