Ein del av webportalen:

brimi land logo2

Vianvang:
Arne`s eigen spisestad. Ei oppleving, og ei reise verd.
brimibue.no:
Internettbutikk med lite tå kårt!
Brimi Fjellstugu:
Heimekoselig overnattingsstad mellom høge og mektige fjell.
Brimisæter:
Opplev ekte sæterliv
Brimi Eventyr:
Skreddarsyr aktivitetar for di gruppe.
BrimiSkogen:
Ekstremsport og utfordring til både små og store:

Steinsopp tørka

steinsopp


Kan nyttast til mangt,
rik på smak








INGREDIENSAR:
Steinsopp: Bolerus edulis
Stor tjukkstilka sopp med lys- til mørkebrun bolleforma hatt. Av kjennarar rekna som kongen bland sopp i Europa og kjend for å kunne nyttast på mange måtar.

Passar i supper, sauser, gryterettar og styingar til både kjøt og fisk. Soppen har mykje smak, nytt derfor små mengder om gongen.

EIN GOD VILTKREMSAUS:
2 ss steinsopp
2 ss russiske erter
2-3 dl mors ripsvin (evt. Portvin)

La alt trekkje på svak varme 1 time med lokk. Ha i 2-3 sjalottlauk i båtar, slå i 4-5 dl fløyte, kok i 10minutt. Smak til og server.