Ein del av webportalen:

brimi land logo2

Vianvang:
Arne`s eigen spisestad. Ei oppleving, og ei reise verd.
brimibue.no:
Internettbutikk med lite tå kårt!
Brimi Fjellstugu:
Heimekoselig overnattingsstad mellom høge og mektige fjell.
Brimisæter:
Opplev ekte sæterliv
Brimi Eventyr:
Skreddarsyr aktivitetar for di gruppe.
BrimiSkogen:
Ekstremsport og utfordring til både små og store:

Krydder frå varme land

krydder fra varme land

Godt på kjøt og fisk til grilling










INGREDIENSAR:
Chili: Frukt av capsicumfamilien med opp i Mexico. Varierande styrke.
Ingefær: Tørka rotstokk av ei tropisk fleirårig liljeplante med opphav i Asia, søt i smak.
Timian: Nytta til alt frå greske badeurter og til ulike matrettar i dag.
Sjalottlauk: Gamal kulturplante frå middelhavslanda. Har alltid hatt sin plass i det klassiske kjøken, har ein fenomenal aroma og framhevar andre smakar.

Tips: Bland krydderet med olivenolje og pensle kjøtet eller fisken under grilling og steiking. Passar og i urtesmør.